Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Református művészeti konferencia

Megtekintés: 200

2018. szeptember  14-én külsős résztvevők, gimnazisták, szülők, tanárok részvételével tartottak művészetpedagógiai konferenciát a református gimnázium dísztermében.

10 órától a megnyitó után előadások hangzottak el. Dr. Pais Ella Regina - pszichológus c. egyetemi tanár "Tehetség, kreativitás, avagy puma a ketrecben", Dusha Béla - fotográfus "Látva lássatok", Kuch Gabriella - pszichológus, zeneterapeuta "Zenebolondok..?! A zene (terápia) testi és lelki hatásai" címmel tartott érdekfeszítő előadást. A résztvevők ezt követően szekcióüléseken vettek részt. A programot Andáné Vastag Andrea tanárnő szervezte.

 

Fényképek...
Legfrissebb híreink

2019-02-21 11:34:09

Szilády Áron Idegennyelvi Prezentációs Verseny

 Február 20-án rendeztük meg a Szilády Áron Idegennyelvi Prezentációs Versenyt, melynek keretében 7. és 8. osztályos tanulók prezentációval kísért előadást tartottak arról, mit jelent számukra a német illetve az angol nyelv tanulása.

Bővebben
További hírek