Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Református kémiaverseny - 2018

Archivált tartalom! Megtekintés: 723

20. alkalommal rendezte meg a Szilády Gimnázium a református iskolák  országos kémiaversenyét október 6-án.

A verseny Bödecs Pál lelkész-főigazgató igehirdetésével kezdődött, majd a diákok elméleti és gyakorlati ismereteikről adtak számot.  Versenydolgozatokat írtak és laboratóriumi méréseket végeztek. A megmérettetésnek több mint 50 résztvevője volt az ország különböző pontjairól. Kiskunhalast és a Szilády Gimnáziumot öten képviselték: Markó Vivien, Piszman Zsófia, Deák Martin - ők hárman megszerezték az előkelő III. helyet kategóriájukban - valamint Kanász Eszter és Kószó Kata.  Szombaton délután a díszteremben Dr. Zsigmond Ágnes  egyetemi docens a zsűri elnöke, Varga Judit gimnáziumigazgató és Gavlikné Kis Anita főszervező adták át a díjakat! Ezúton köszönjük a részvevő diákok és felkészítő tanáraik munkáját!

Cikk a Halasmédián...

Eredmények....

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek