Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Bajnok a Szilády

Archivált tartalom! Megtekintés: 377

"Harmadik alkalommal is megnyerte a Református Középiskolák Országos Labdarúgó Bajnokságát a Szilády Áron Református Gimnázium csapata."

"A megméretésnek Mezőtúr volt a házigazdája. Hirdessen nálunkKiválóan szerepelt a Szilády Áron Református Gimnázium csapata a Mezőtúron megrendezett Református Középiskolák Országos Labdarúgó Bajnokságán. A megméretésen 12 iskola válogatottja lépett pályára, a Sziládynak a csoportküzdelmek során debreceni, kazincbarcikai és hajdúnánási ellenfelekkel kellett megküzdeni. Zákány Sándor tanítványai ismét megnyerték a bajnokságot. Ez egyébként zsinórban a harmadik alkalom, hogy a tornán halasi aranyérem született. A lányok is pályára léptek, mégpedig két csapattal is. Egy negyedik és egy ötödik hely volt a mérlegük a tízcsapatos mezőnyben." /Forrás: HALASMÉDIA/

A győztes csapat tagjai: 
Faddi Dávid
Angeli Tamás
Dusnoki András
Csillag István
Molnár Patrik
Vincze Gergő
Palásti Levente
Suhajda Merlin Márk
Molnár Péter
Földes Péter Barnabás
Piegel Dominik

Edző: Zákány Sándor
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek