Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Református kémiaverseny - 2019

Megtekintés: 401

21. alkalommal rendezték meg a Szilády Gimnáziumban  a Református Középiskolák Országos Kémiaversenyét.

A nyitó áhítatot Bödecs Pál lelkész-főigazgató tartotta, majd Varga Judit gimnáziumigazgató köszöntötte a  16 iskola mintegy 60 versenyzőjét. A nap programját Gavlikné Kis Anita főszervező ismertette, majd kezdetét vette a megmérettetés. A 7-8. évfolyamon tesztet írtak, a 9-11. évfolyamon a teszt mellet laborkísérletekben is össze mérhették tudásukat a résztvevők. Amíg a diákok versenyeztek, addig a tanároknak Szakács Erzsébet kémiatanár, szaktanácsadó tartott továbbképzést.   15 órától Dr. Zsigmond Ágnese egyetemi docens a zsűri elnöke hirdetett eredményt megdicsérve a résztvevők kémia iránti elkötelezettségét.  A verseny zárásaként a kiskunhalasi Önkormányzat nevében Dr. Bognárné Nagy Éva címzetes igazgató búcsúzott a mezőnytől.  A kiskunhalasi versenyzők közül Bödecs Lili (KRK Központi Ált. Isk.) megnyerte a legeredményesebb halasi versenyző különdíját, a 7. osztályos korcsoportban a II. helyen végzett. A gimnazisták között a 10. évfolyamos mezőnyben Piszman Zsófia (KRK Szilády Á. Gimn.) a III. helyen végzett.

 

Eredmények...

Legfrissebb híreink

2019-04-17 11:48:20

Németországban jártak a sziládysok

Április első hetében gimnáziumunk 27 tanulója Németországba utazott, hogy részt vegyen a kronachi Kaspar Zeuß Gimnázium és a Szilády Áron Gimnázium diákcsere programján.

Bővebben
További hírek