Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egészségnap a Sziládyban - 2019

Archivált tartalom! Megtekintés: 610

Április 30-án tartotta iskolánk az évenként megrendezésre kerülő egészségnapot.

A gyerekek évfolyam szinten különböző programokon vehettek részt. Volt drogprevenció, általános rendőrségi prevenció, fitoterápia, érzékenyítő foglalkozás, kozmetikai és testi higiénés program, szexualitást és nemiséget érintő foglalkozás, illetve smoothie-készítés is, sőt, még a vitatkozás művészetének gyakorlására is lehetősége nyílt egy évfolyamnak.
A délelőtt folyamán a felsőbb évfolyamosok a gimnázium sportudvarán különböző sportágakban - kosárlabda, lepedőlabda, jégfoci – is versenyezhettek, illetve a kondiparkban is próbára tehették ügyességüket. Két csoport az Olajosok útján is végigtekert, a pihentetőbb mozgásokat kedvelők pedig jóga foglalkozáson vehettek részt.
Az alsóbb évfolyamosok a városi sportpályán floorballozhattak és flag footballt is játszhattak. A 7. évfolyam fiú tanulói két turnusban a Halasi Box Klub sportfoglalkozásán is részt vehettek, ahol önvédelmi fogásokat sajátíthattak el.
A tornateremben küzdősport bemutató színesítette a programot.
A nap folyamán már kora reggeltől lehetőség nyílt éhgyomri vércukorszint – és vérnyomásmérésre is a HEFI jóvoltából.
Egészséges büfé is várta a program résztvevőit.
A nap zárásaként délben az iskola menzáján rendkívül egészséges ebédet fogyaszthattak el a rendhagyó program résztvevői. Az egészségnap főszervezője Szűcs Nóra tanárnő volt. Köszönjük az előadók, segítők és szervezők munkáját!

Legfrissebb híreink

2020-06-29 06:30:19

Vakáció

Kellemes vakációt, találkozunk szeptemberben!

Bővebben
További hírek