Vizes, vidám, sportos tanévzáró

2019. június  14-ét, az utolsó tanítási napot, Kunfehértón a Tófürdőn töltötte a Szilády Gimnázium diáksága és tantestülete.

A remek vizes, vidám, sportos tanévzáró program keretében a diákok és tanárok különböző sportágakban mérték össze tudásukat. Volt bemelegítő aerobic foglalkozás, strandröplabda és focibajnokság, számháború és bűvöskocka kirakó verseny. A legérdekesebb program a strandoláson és csúszdázáson kívül a sárkányhajó verseny volt. A kb. 20-30 fős kenukban dobos adta az evezők számára a ritmust. A tanárok eveztek a legszebben, de a diákok voltak a gyorsabbak. A győztesek oklevél jutalomban részesültek. A rendhagyó programot Igás Andor tanár úr és a Diákprefektus szervezte. Hétfőtől már beköszönt a vakáció, a tanévzáró istentisztelet és ünnepség 2019. június 23-án lesz a református templomban. Előtte a gimnáziumban 15 órától az osztályfőnökök kiosztják a bizonyítványokat.

Fényképek...Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!