Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Gólyatábor - 2019

Megtekintés: 405

Augusztus utolsó hetében vett részt az 5. és a 9. évfolyam a gólyatáborban,  Soltvadkerten.

Összesen mintegy 140 résztvevővel zajlott le a gimnázium tanévkezdő közösségi tábora Soltvadkerten a Büdös-tó partján. Hagyomány hogy a református gimnázium induló osztályainak diákjai gólyatáborban vesznek részt. Itt a sziládys gólyák megismerkedhetnek osztálytársaikkal, tanáraikkal, számos hasznos információhoz jutnak a gimnáziumról és tanévkezdésről. A programok része a reggeli és esti áhítat daltanulással. Számos játékos és sportos program tette változatossá a tábori programot, volt éjszakai túra, filmvetítés, strandolás, osztálytréning is. Ebben az évben is külön táborozotak az 5. és a 9.évfolyam diákjai.

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek