Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kutatók éjszakája - 2019

Megtekintés: 243

Ismét megrendezésre került a népszerű program 2019. szeptember 27-én, 18 órától a gimnáziumban.

Pénteken, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN számos érdekes programmal várták azt a mintegy 500 érdeklődőt, aki ellátogatott a halasi református gimnáziumba. A Kutatók éjszakája célja a fiatalok között népszerűsíteni a tudományokat, a kutatói pályát.  Az este folyamán érdekes programokat, bemutatókat, kísérleteket nézhettek meg és próbálhattak ki az érdeklődők. Programok a teljesség igénye nélkül: mikroszkópos bemutató,  lego robotika, régi szólások és közmondások, keresztrejtvények,  mezítlábas tanösvény, érdekes lábbelik, földrajzi kvíz, sportpoharak, vizes csodák, szivárványszoba, trükkös fizika és kémia, hajítógép, trónok harca, just dance, csörgőlabda, elsősegélynyújtás, közlekedésbiztonság, és AFS-es játékok. A remek éjszakai rendezvény folytatásaként már októbertől havonta megrendezik az iskola laboratóriumában a Kis kutatók délutánja c. programot.

Cikk a BAON-on...


Legfrissebb híreink

2019-12-12 18:20:55

„Osztály az osztályért”

2013 óta hatodik alkalommal került megrendezésre a Szilády Áron Református Gimnáziumban egy rendhagyó formájú karitatív program, mely nem szokványosan készíti fel diákjait a közelgő advent időszakára, már október elejétől fogva.

Bővebben
További hírek