Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládysok az ország legjobb matekosai

Megtekintés: 331

Kiváló eredményt értek el a Szilády Áron Református Gimnázium diákjai a Dürer Verseny országos döntőjében.

"Az ifjú matematikusok között, a 11-12. évfolyamosok között sziládys győzelem született, a 9-10. évfolyamosok versengésében a halasi gimnazisták az igen előkelő negyedik helyet szerezték meg." /Halasmédia/

A Dürer Matematika Verseny döntőjében a 11-12. évfolyamosok között, a Tri-szekció nevet viselő csapat: Varga Luca, Klem Zsolt, Kosóczki Balázs, az 1. helyet szerezte meg. A 9-10. évfolyamosok között a Karalábé fantáznianevet viselő trió: Markó Vivien, Figura Márton, Horváth Marcell, az igen előkelő 4. helyet szerezte meg. A diákokat Biró Emőke, Csányi János, Klemné Lipka Dorottya készítette fel.

Teljes cikk...
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek