Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

A 8. évfolyam a Pesti Magyar Színházban a Suncity - a Holnap tali! című musicalt tekintette meg, melyről a diákok a következőket nyilatkozták: " Sórakoztató volt, hangulatos zenék szóltak, a táncosok pedig nagyon feldobták az előadást....reális helyzeteket tártak elénk egy boldog és tanulságos lezárással." Egy másik diák szerint: "A hátterek gyorsak és modernek, a színészek megfelelően ábrázolták a fiatalokat."

A 6.évfolyam a Fővárosi Nagycirkuszba látogatott el, ahol a "Hófödte álom" című cirkuszművészeti produkció varázsolta el őket. Néhány kisdiák így ír élményeiről: "Nagyon látványos produkciót láttunk. Szerintem mindenki élvezte az előadást. Sok jó emlékkel lettünk gazdagabbak."

A héten az 5.évfolyam Szegedre készül, ahol a színházban a "Lúdas Matyi (avagy Matyi elszabadul és sok lúd disznót győz)" című fabulát nézhetik meg a gyerekek.
A program részeként még a 7.évfolyam is részesül kulturális csemegében, mert a Jazzfőváros Zenei Előadóművészeti Csoport közreműködésével érkezik majd hozzánk egy előadás.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!