Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tájékoztatás a rendkívüli helyzettel kapcsolatban

Megtekintés: 2467

A Kormány rendelkezésének megfelelően március 16-tól gimnáziumunkban is a tantermen kívüli digitális munkarend kerül bevezetésre. A tanulók nem látogathatják az iskolát, de hétfőn délelőtt az épületben maradt felszerelésükért bejöhetnek és azt hazavihetik. A megrendelt étkezéseket hétfőtől minden diák számára egységesen visszamondjuk.

A digitális munkarenddel kapcsolatos teendőkről a tanulókat a gimnáziumi levelezési címükön folyamatosan tájékoztatni fogjuk, de ezzel kapcsolatos kérdéseiket az iskola email címére is elküldhetik (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!

 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek