Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Újabb remek eredmény az OKTV-n

Megtekintés: 339

Piszman Zsófia és Klem Zsolt remek eredményt értek el a biológia OKTV-n.

"Az Oktatási Hivatal a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel az Országos Közép-iskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) 2020. március 13-a utáni döntőit nem rendezte meg. Mivel minden OKTV-tárgyból megrendezték a tanulók iskoláitól teljesen független második versenyfordulókat, a szakmai bizottságok a végeredményeket e tanévben - rendkívüli módon- a 2020. március 13-áig elért eredmények alapján állapították meg. Ennek alapján Piszman Zsófia (11.b) biológia tantárgyból  II. kategóriában a 2020-as megmérettetésen országos 35. helyezést ért, el. Klem Zsolt (12.b) ugyancsak biológia tantárgyból  II. kategóriában a 2020-as megmérettetésen országosan a 22. helyen végzett. Tanáruk Nagy-Kálóziné Paska Andrea. Gratulálunk!
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek