DIÁKOREP

Egyre több helyen ismerik az országban a DIÁKOREP-et.

Ingyenes online korrepetálási lehetőség indult főként sziládysoknak, melyben diákok korrepetálnak diákokat. Nehéz otthon egyedül tanulni? Kellene valaki, aki elmagyarázza a tananyagot? Mi megértjük ezeket a problémákat, éppen ezért indítottunk egy INGYENES online korrepetálási lehetőséget, hogy segítsünk titeket. Ennek keretei közt diáktársaidtól kaphatsz segítséget videóhíváson keresztül. Instagramon (@diakorep), Facebookon (Diákorep), vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) is elérhető, és még otthonról se kell elmenned.

Mit kell tenned?
Csak írj nekünk egy üzenetet, Facebookon, Instagramon vagy emailben, amiben benne van, hogy milyen tantárgyból és tananyagrészből kell a segítség. Mi visszaírjuk neked, hogy kik a számodra megfelelő tanárok, akik közül te választasz. Mi elküldjük neked az elérhetőségeit, így már ti személyesen beszélhetitek meg a részleteket.

Szeretnéd kipróbálni magad a tanításban?
Arra is van lehetőség. Ha jó vagy valamilyen tantárgyból és szeretnél segíteni a többi diáknak, akkor töltsd ki ezt a jelentkezési lapot és napokon belül megkeresünk a további teendőkkel. Mielőtt elkezdenél tanítani, egy rövid próbaórán kell megmutatnod nekünk, hogy hogyan tartanád az órát a leendő diákjaidnak. Ha jól sikerül, már kezdhetsz is tanítani. Sziládysoknak KÖSZI órát is tudunk érte adni!

Diákoktól diákoknak
A Diákorepnél nem csak diákok tanítnak, hanem az egészet mi diákok találtuk ki és mi irányítjuk. A csapatunk tagjai: Kulcsár Petra, Piszman Zsófia és Varga Luca. Mindannyian a Szilády 11. évfolyamára járunk. Ha bármi kérdésed van, személyesen minket is kereshetsz Facebookon, Instagramon vagy a sziládys e-mail címünkön keresztül is.

Miért jó a Diákorep?
Mindenki más, így tanulni sem egyformán tanulunk. Nálunk minden óra egyedi és csak Neked szól.  A diáktanár neked magyaráz és minden a te tempódban halad. Ha valamit még mindig nem értesz, akkor újra átnézhetitek, ha pedig már jól tudod, akkor haladhattok is tovább.

Miért diákok tanítanak?
Azért mert úgy gondoljuk, egymást sokkal jobban megértjük. Az órák hangulata felszabadultabb, könnyebb kérdezni és megérteni a tananyagot, hisz ez olyan, mintha egy barátod magyarázna neked. Jobban megértjük, hogy mit nem értesz, mert mi is csak diákok vagyunk. Az is fontos, hogy minden diák, aki nálunk tanít, átesett egy vizsgán, így biztosak vagyunk abban, hogy segíteni tud neked. Minden óra után egy értékelő kérdőívet is visszaküldhetsz, így folyamatosan tudunk fejlődni a visszajelzésekből.

További részletekért keresd a Diákorepet Instagramon @diakorep néven, a Diákorep Facebook oldalát, vagy érdeklődj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Cikk a vállakozásról (Borsonline)...

Cikk a vállalkozásról (Helló Vidék)...

Cikk a vállalkozásról (Pénzcentrum)...

Cikk a vállalkozásról (BAON)...Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!