Tudatos internethasználat oktatóval - Fülöp Hajnalkával beszélgetünk

Az elmúlt hetekben a Sziládyban több online kurzust is tartó tudatos internethasználat oktató szakember mind a szülőknek, mind a pedagógusok számára számos jó tanáccsal szolgált.

Ezt nyilván az online tanulás és oktatás tette különösen szükségessé, de ez a téma életbevágóan fontos a járvány nélküli mindennapokban is. Számos jó tanáccsal szolgál a szakember riportunkban is, hisz öt gyermek édesanyjaként, közel tíz éves tudatos internethasználati szakemberként  komoly tapasztalati anyaggal rendelkezik ezen a téren. Tartsanak feltétlen velünk a riportba, tanuljunk együtt tudatosságot ezen a téren is! Akit bővebbe érdekel a téma, a 87 ezer követővel rendelkező onlineotthonoktatás facebook csoporthoz csatlakozhat, ha beszélgetéses formában kíván tájékozódni, mely elsősorban tanároknak szól. A nemrégiben indított digitálisszülő facebook csoport pedig a szülőket célozza segítő beszélgetésekkel, cikkekkel. Az onlineotthonoktatas.hu honlapon, pedig komoly információ gyűjteményt találnak az online tár minden szereplői, legyenek azok maguk a diákok, szülők, vagy épp pedagógusok! Hajrá, legyünk tudatosak a minket körülvevő virtuális térben is!

Adás hallgatása a Halas Rádión...Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!