Konfirmáltak a Sziládysok

Szeptember 27-én vasárnap délelőtt 62 fiatal – közöttük jó pár sziládys diák - konfirmált a református templomban.

A májusra tervezett konfirmációi istentisztelet rendhagyó pótlása történt meg vasárnap, szeptember 27-én, délelőtt 10 órakor. A több mint 60 fiatal között 15 gimnáziumunkban jelenleg tanuló is vallást tett hitéről. Többen a Hitvallás előtt a keresztség sákramentumában is részesültek. Immáron ők mindannyian a református egyház teljes jogú tagjai közé tartoznak.
A konfirmációi istentisztelet szép rendben és fegyelemmel zajlott, a rendkívüli helyzetet figyelembe véve és a szabályokat betartva. Őszinte szívvel köszönet jár mindazoknak, akik mind a felkészítésben, mind az ünnepi istentiszteleten szolgáltak, segítettek.
Örülünk és hálás a szívünk, hogy ennyi ifjú tett bizonyságot és ahogy az akkor hirdetett Ige szólt, szóljon és maradjon meg mindig az életükben és a mienkben is: „Ne szégyelld hát a mi Urunkról szóló bizonyságtételt…”

Fényképek az Áldás, békesség Facebook oldalán /fotó: Anda Péter/...Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!