Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Segítünk a jelentkezésben

Megtekintés: 625

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

A vezetőség tagjai, a leendő osztályfőnökök, illetve a tagozatvezetők felé is bátran fordulhat kérdéseivel. Telefon: 06/77/421-215, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
A felvételi benyújtásához, amennyiben szükséges, segítséget nyújtunk! Keressék Keresztúri Attilát, az intézmény Thúry József Könyvtárának vezetőjét ez ügyben, akár személyesen, akár telefonon a 77/421215/113-as melléken, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen! Munkatársunk elérhető munkanapokon 8-12 óráig, és 13-16 óráig az iskola könyvtárában.

A 4 évfolyamos képzésre jelentkezés esetében (tanulói adatlap és jelentkezési lapok) kitöltését  a jelentkező általános iskolája végzi.
A 8 évfolyamos képzésre jelentkezés esetén egyéni jelentkezés benyújtására kerül sor. A felvételi lapok egyéni kitöltése az OKTATÁSI HIVATAL honlapján kezdeményezhető. Jelentkezési lapok beérkezése a gimnáziumba február 19-e.

Felvételi tájékoztató kiadvány....

 
Legfrissebb híreink

2021-02-19 18:36:18

Legkiválóbb diákok

A 2020/2021-es tanév II. félévében tanulmányi ösztöndíjat kapnak a 2020/2021-es tanév I. félévi eredményei alapján az alábbi tanulók:

Bővebben
További hírek