Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szalagtűző 2020/21

Megtekintés: 644

2021. február 5-én tartották a református gimnáziumban a végzősök szalagtűző programját a járványügyi szabályok betartásával.

Ez az esztendő a ballagó diákok számára is rendkívüli. A helyzet most nem teszi lehetővé felhőtlen szalagavató bálok megrendezését. Viszont arra van alkalom, hogy a végzős évfolyam megkapja a kis szalagocskákat, amely azt jelzi, a fiatalok elérkeztek a felnőttkor küszöbére. Még néhány lépés és következik a nagybetűs élet.

A Szilády Áron Református gimnázium végzős évfolyama pénteken délután az intézmény patinás dísztermében tartotta meg az ünnepséget, ott, ahol elődeik is tették évtizedeken át. A 3 végzős osztály egymást követően vett részt az ünnepségen. Elsőként a 12. a osztály vonult be a díszterembe,  ezt követően Bödecs Pál elnök-lelkész mondta el köszöntő beszédét. A diákoknak osztályfőnökeik, Rozonics Péterné és Csányi Ágnes tűzte fel a szalagot. Ezután a 12. b érkezett meg a szalagavató helyszínére, ahol Szabó Ferenc igazgató-helyettes mondta el gondolatait. A végzősöknek Gazdag Éva osztályfőnök és Zákány Sándor pótosztályfőnök tűzte fel a szalagot. A 12. c harmadikként jött be a díszterembe. A diákokat Dudás Roland osztályfőnök és Bajnai Diána pótosztályfőnök avatta maturandává és maturandusszá. A végzősök gondolatait Szeg Dorottya tolmácsolta.

A szűk körben megtartott, meghitt ünnepségen közreműködött a gimnázium Énekkara. (Forrás: Halasmédia)


Élő közvetítés felvétele....

Teljes cikk a Halasmédián...
Legfrissebb híreink

2021-02-19 18:36:18

Legkiválóbb diákok

A 2020/2021-es tanév II. félévében tanulmányi ösztöndíjat kapnak a 2020/2021-es tanév I. félévi eredményei alapján az alábbi tanulók:

Bővebben
További hírek