Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládys diákok zenei alkotásai

Megtekintés: 176

Egykori és mai sziládys diákok zenei alkotásairól írt a Halasmédia.

Bata Viola tavaly végzett a Sziládyban. "Viola több évadon keresztül állandó szereplője volt a Halas TV Pont Karaokeversenyének, ezen felül pedig többek között városi rendezvényeken is láthatta, hallhatta a közönség. A közelmúltban, születésnapja apropóján egy kellemes hangulatú, személyiségéhez abszolút passzoló zenés klipet tett közzé az interneten, melynek elkészítésében Vezendi Gábor kollégánk volt segítségére."
"Tehetséges halasi fiatalok  egy csoportja: Kőrösi Dániel, Juhász Döme, Nagy Andor és Mátó Martin (Tekó)  közelmúltban úgy döntött, érzéseiket, gondolataikat rapdalok formájában írják ki magukból. Külön-külön utakon járnak, egyénileg építgetik zenei karrierjüket, azonban ha az élet úgy hozza, szívesen állnak össze egy-egy közös produkcióra is. Ez történt legutóbb is, amikor elkészítették a Miért kérdezed című dalukat..." /Halasmédia/

Viola szülinapi klipje...

mato x ekhoe x ducY - Miért kérdezed?...

 

 
Legfrissebb híreink

2021-02-19 18:36:18

Legkiválóbb diákok

A 2020/2021-es tanév II. félévében tanulmányi ösztöndíjat kapnak a 2020/2021-es tanév I. félévi eredményei alapján az alábbi tanulók:

Bővebben
További hírek