KÖSZI, Viktória!

December 4-én zárult az Önkéntesség Magyarországi Éve. Iskolánk végzős tanulója Szomor Viktória díjátadó gálaműsor keretében vehette át elismerő oklevelét, hiszen június hónapban Ő lett a tematikus év során az egyik „Hét Önkéntese” cím nyertese.

A KÖSZI-ben tanúsított szorgalmát köszönjük, és mindenki figyelmébe ajánljuk! Viktória már 300 KÖSZI pont felett jár, és ezzel igazolja azt a felfogást, ami a záróeseményen is elhangzott: önkéntesnek lenni igenis trendi!

Az Önkéntesség Magyarországi Éve által indított Hét Önkéntese sorozat szerkesztője keresett fel minket a minap, hogy közölje a jó hírt: iskolánk diákja, Szomor Viktória országos elismerésben részesült! Viktória még csak 11-es, de már a cikk megírásakor több mint háromszorosan túltejesítette az 50 KÖSZI pont minimumot. Karitatív beállítottsága példa értékű, hiszen azóta még tovább jutott: már 200 pont felett jár. Iskolánk márciusban jelölte őt az országos címre, melynek kihirdetését szeptemberre ígérték, azonban Viki már júniusban minta-szereplőként kerülhetett fel a honlapra társai mellé.

Gratulálunk!

Teljes cikk...

Diákunk méltatása itt olvasható...Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!