Thúry emléknap és versenyfelhívás

2001. szeptember 6-án Rockenbauer Zoltán miniszter úr (Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma) adta át az új multimédiás könyvtárunkat.

Ebből az alkalomból EMLÉKNAPOT rendezünk szeptember 21-én, amikor majd megemlékezünk Széchenyi Istvánról is, aki éppen ekkor 230 éve született, és sok fontos országos ügy mellett a Nemzeti Kaszinó alapítója is volt, illetve Thúry József örök emlékét felidézve (160 éve született  és 115 éve hunyt el) készülünk a digitális/hibrid kvíz játékunk meghirdetésével. 2021. szeptember 21-én (kedd) délután állófogadást is tartunk, ahol kiadjuk majd a Thúry-csegelyt és emléklapokat a kvízjátékban győztes résztvevőknek, támogatóinknak. A részletes felhívást később adjuk közre a honlapunkon, illetve további hírközlő média felületeken.

A Szilády Áron Társaság és a Thúry József Alapítvány támogatásával.
forrás: http://www.sziladyarontarsasag.hu/index.php/dokumentumok/lyceum/lyceum-2021-19-szam/r%C3%A9szletek

A Thúry emlékverseny feladatsora már elérhető és kitölthető a következő linkre kattintva:
https://forms.gle/GQDsAr8BZ3ApgJW67

A feladatsor 2021. szeptember 17. 16 óráig tölthető ki. Díjak átadása szeptember 21-én rendezésre kerülő Emléknapon!Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!