Hit, humor, hála - tanévnyitó a Sziládyban

2021. szeptember elsején 9 órától a gimnázium felújított sportpályáján, majd a református templomban nyitották meg a tanévet.

A diákok és tanárok reggel 9 órától a gimnázium sportudvarán gyülekeztek. Bödecs Pál lelkész-főgazgató igehirdetése után Varga Judit gimnáziumigazgató szólt a diákokhoz és ő nyitotta meg a 2021/22-es tanévet.  A tanévnyitó keretében  PRO TALENTO díjat vehetett át Gál Fanni (12.a), Markó Viven (11.b) és  Bata Vince (11.b). A bejövő új osztályok az iskolazászlóval együtt vonultak át a református templomba, ahol Arany-Michels Tímea iskolalelkész szólt a jelenlévőkhöz, a  hit, a  humor és a hála fontosságát hangsúlyozva. Szabó Ferenc igazgatóhelyettes vezényelte le az új diákok, valamint  az  új tanárok - Veres Lucia és Dr. Barna Barbara - fogadalomtételét.  A tanévnyitón közreműködött az Andáné Vastag Andrea vezette gimnáziumi énekkar és gitárzenekar.

Fényképek...

Összes kép megtekintéseFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!