ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

2022. Nagyhetében egy imádásággal készüljünk a Nagycsütörtöki utolsó vacsorára, a Nagypénteki szenvedésre, a Nagyszombati síri csendre, és a Húsvét, Jézus Krisztus Feltámadásának ünnepére.

„Úr Jézus Krisztus, áldalak téged, hogy te tökéletes, szent és bűntelen vagy. Ilyen voltál akkor is, amikor emberi testben a földön éltél. Tökéletességed, szentséged, bűntelenséged ellenére nem hagytál el magad mögött egy embert sem…
A te gondon a másik ember gondja volt. Húsvétkor életedet odaadtad, odaadod, hogy mások élhessenek. A Nagyheti bűnöket, tagadást, gúnyt elfogadtad, hiszen Isten akaratát ezzel együtt fogadtad el. Magadra vetted a világ bűnét, a mi bűneinket is, vállaltál mindent, a halált is, hogy békességünk legyen…
Köszönjük neked, hogy Te nem késel az ígéretekkel, hanem vársz minket mindig, hogy némelyek el ne vesszenek, hanem örök életet nyerjenek általad, tőled. Mindannyian. Ámen.”

Húsvét első napján, vasárnap úrvacsorás istentisztelet lesz a templomban.
Húsvét második napján szintén istentisztelet lesz, úrvacsora nélkül.
Mind a két alkalom 10:00-kor kezdődik, melyekre szeretettel hívunk és várunk mindenkit.

A húsvéti iskolai istentiszteletet április 20-án (szerdán) tartjuk a református templomban, igét hirdet Bödecs Pál elnök-lelkész. Aznap a diákok a gimnáziumba érkezzenek, 8 órakor közösen vonulunk át a templomba.


Áldott Húsvéti készülődést, áldott Húsvéti ünnepet!

 

 

 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!