Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. március 19.

Archivált tartalom! Megtekintés: 358

Eredmények

Csobánci Vilmos a Magyar Karate Szövetség által megrendezett Magyar Bajnokságon, felnőtt férfi versenyszámban, súlycsoportjában, a 3. helyen végzett.

A IV. korcsoportos fiú kézilabda csapat a Diákolimpia körzeti fordulóját megnyerve a megyei döntőbe jutott. A csapat tagjai: Fenyvesi Bálint, Fodor Bence, Fődi István, Baricz Máté, Patik Bence, Juhász Döme, Schnürlein Áron, Szabadi Noel, Szuromi Vajk, Horváth Levente, Kőrösi Dániel.

A középiskolás fiú röplabda csapat: Bóra Tamás,  Pintér Soma, Oláh Kristóf , Sallay Tamás , Stantic Olivér, Deli Kristóf , Krisztin Áron , Teleki László a Diákolimpia megyei döntőjében, "B" kategóriában 4. helyezést ért el. 

A  Megyei Népdaléneklési Versenyen  Patocskai Emese, Pepó Réka, Fodor Fruzsina, Szávuly Bence és a Sziládys Legények arany minősítést, Samu Szimonetta és a Halasi Pacsirták - 5. osztályos lányok, ezüst minősítést kaptak. Szávuly Bence a 9-12-es korcsoportban a 3. helyezést érte el.

Piszman Zsófia bejutott az Irinyi kémiaverseny országos döntőjébe.

A gimnázium tanáraiból álló kosárlabda csapat a Városi Pedagógus Kosárversenyen az 5. helyezést érte el.

Programok

Április 9-én újra diákelnök választást tartunk. Elnöknek az jelöltetheti magát, aki legalább 1 évig a prefektus tagja volt. A Diák Prefektus elnökjelöltek már ezen a héten elkezdhetik a kampányukat és ismertethetik programjukat, ötleteiket. A kampány április 6-án végződik. További információt a faliújságon és az osztálytermekben elhelyezett plakátokon találtok vagy Nagy Brigitta tanárnőtől, Jagicza Dávid elnöktől kérhettek.

Ezen a héten csütörtökön (márc. 22.) 17 órától fogadóórát tartunk.

Március 23-án tanítási szünet lesz.

Március 26-án a reggeli áhítat keretében emlékezünk Szilády Áronra.

A tavaszi szünet március 28-án kezdődik.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek