Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 12. 03.

Archivált tartalom! Megtekintés: 208

   

 

 

HirdetésekA XVI. Fekete Mihály Emlékversenyen (Zenta) szép eredményeket értek el sziládys diákok:
- Baranyai Brúnó, 9. évfolyam: III. díj
(fk: Klemné Lipka Dorottya, Csányi János)
- Kosóczki Balázs, 10. évfolyam: III. díj
(fk: Klemné Lipka Dorottya, Csányi János)
- Patocskai Péter, 12. évfolyam: dicséret

 Szécsényi Sára a diákolimpián, birkózásban 2. helyezést ért el.

A Top 24 elnevezésű országos asztalitenisz versenyen U13-as korosztályban Tanács Nóra első helyen végzett.

Gratulálunk!

2018. december 1-jén (szombaton) 8 órától rendeztük meg a Szakmaszimatoló programot.

December 4-én (kedden) 13 órától a díszteremben Iskolai Prózafelolvasó Versenyt rendezünk.

December 7-én és 8-án itt a gimnáziumban rendezzük a Református Iskolák Országos Sakk- Asztalitenisz és Gyorstollas Bajnokságát. Erre a programra, péntekre és szombatra  KÖSZI órákért diáksegítőket várunk. Részletek a testnevelőknél.

December 8-án szombaton 16 órától nyit a gimnázium korcsolya pályája. A korcsolyapályára diákmunkát hirdetünk, 16 évnél idősebb diákok jelentkezhetnek Kissné Erikánál a főigazgatói irodában.

Szeretettel várunk minden pedagógust és diákot  december 4-től minden kedden, szerdán és csütörtökön reggel 7.30-tól  7.50 óráig  a gimnázium kisdísztermébe egy csésze tea és pogácsa mellé ÁDVENTI ELCSENDESEDÉSRE!

Iskolánk idén is részt vesz a Kárpát-medencei  Református Oktatási Alap adománygyűjtésében.  A gimnazisták házi sütemények, megunt játékok , könyvek  árulásával, a pedagógusok pedig tanári  ereklyéik felajánlásával  járulnak hozzá a gyűjtéshez.  A játékok  behozásának határideje december 14. Minden felajánlást örömmel veszünk!

 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek