Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2016 - Pro Excellentia Díjas

Nagyobb képért kattints!

Részletek


Megtekintés: 376

Elért eredmény: 2016 - Pro Excellentia Díjas

Leírás

A díjat azok a tanulók kaphatják, akik gimnáziumi éveik alatt kiváló tanulmányi eredményt értek el, illetve példás magatartást tanúsítottak vagy országos versenyeken öregbítették iskolánk hírnevét.

A nevelőtestület a 2016. évi ballagás alkalmából Pro excellentia-díjban részesíti és a tanulóifjúság elé példaképül állítja:

 

Tápai Anna 12/B osztályos tanulót. Anna gimnáziumi tanulmányai alatt végig kitűnő eredménnyel zárta a tanévet, számtalan tantárgyi dicsérettel. Az évfolyamelső címet évekig megérdemelten viselte és viseli. A humán- és a reáltárgyakból egyaránt kiválóan teljesített, számos területen – ének-zene, matematika, idegen nyelvek – tanújelét adta tudásának, felkészültségének; angol nyelvből középfokú C típusú nyelvvizsga bizonyítványa van. Tavaly az évzáró ünnepségen a tantestület Simon Zsuzsanna díjjal és az Év Diákja címmel tüntette ki. Anna matematika-ének-zene szakos pedagógus szeretne lenni, elhatározását üdvözöljük, tanulmányaihoz kitartást kívánunk!

2016 április 29