Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Pro laudem augendo-díj - Kocsis Kadosa 12.B

Nagyobb képért kattints!

Részletek


Megtekintés: 731

Elért eredmény: Pro laudem augendo-díj - Kocsis Kadosa 12.B

Leírás

A díj adományozható azoknak a végzős tanulóknak, akik jelentős versenyeredményt értek el, sok közösségi munkát végeztek, illetve odaadóan vettek részt az énekkar vagy más iskolai szervezet életében vagy sportban.

A díj oklevél, ezüstérem és könyvvásárlási utalvány.

Pro laudem augendo-díjban részesül Kocsis Kadosa 12/B osztályos tanuló. Kiemelkedő zenei tehetséggel megáldott diákunk. Számos hangszeren – zongorán, gitáron, furulyán – játszik művészi szinten, énekhangját is sokszor csodálattal hallgattuk kiemelt iskolai rendezvényeken: a szalagtűző ünnepélyen, a szalagavató bálon és az imént, a ballagási műsorban is. Előadásával mindannyiszor elkápráztatta a hallgatóságot, felejthetetlen élményt okozott. Zeneszeretete mellett sokoldalú érdeklődését, tisztelettudó magaviseletét, szerénységét, alázatát és humorát is megtapasztalhatták az őt tanító, ismerő tanárok és diáktársai is. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgája van, utolsó tanévét jeles bizonyítvánnyal zárta.  Biztosak vagyunk benne, hogy – bármerre visz is majd az utad – a muzsika mindig része lesz az életednek, a magad és mások örömére.

2016 április 29