Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egészségklub

Megtekintés: 1639

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

2019. február hónapjában indul az Iskola-egészségügyi szolgálat által létrehozott EGÉSZSÉGKLUB, melyet az iskola védőnője (Péterné Sztanik Nikolett) fog vezetni.

A klub célja minél szélesebb körben bevonni azon diákokat, akik komoly szándékkal szeretnék megismerni az egészséges táplálkozás, a mindennapos testmozgás rejtelmeit. Akik szeretnék tudni testük működését, akik azt érzik nincs energiájuk a mindennapokban. Akik ideális testsúlyukat szeretnék megtartani, vagy súlyfeleslegüktől szeretnének megszabadulni és tartós eredményt kívánnak elérni. Mindazoknak, akik olyan életmódot, szokásokat szeretnének kialakítani, amivel egy életen át egészségben élhetnek.

A klub heti egy alkalommal 2 órában (vagy csak a szünetidő alatt) személyes keretek között zajlik, (beszélgetés, esetleg mérések: testtömeg, körfogatok stb.), egészségnevelő órák keretében, illetve zárt facebook csoporton keresztül szakértő tanár bevonásával. Itt hasznos információt kapnak a témával kapcsolatosan, napi mozgásos feladatokat, motivációt, recepteket, megoszthatják tapasztalatukat a csoport többi tagjával stb. 

A klub tagsága önkéntes és ingyenes.

Bővebb információért keressen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 77/420-501

Plakát
Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek