Dublin egy kiváló úticél

Ha Erasmus programmal szeretnél külföldre utazni, akkor Dublin egy kifejezetten jó választás lehet. A sok látnivaló mellett csupa barátságos emberrel találkozhatsz.  

Soha nem okozott gondot idegen nyelven beszélő emberekkel kapcsolatba kerülni, de ez a program még jobban megerősített és bátrabbá tett ebben. Más népek, kultúrák megismerésére mindig is nyitott voltam. Most az általam még nem ismert országok képviselőinek köszönhetően, francia és olasz csoporttársaimon keresztül kapcsolatba kerülhettem másik európai kultúrákkal. Nem beszélve arról, hogy Írországot még közelebbről megismerhettem, történetük és történelmük nehézségeivel együtt. Nyelvi kommunikációs készségeim írásban, de főleg szóban sokat fejlődtek. Mindenkinek tudom ajánlani Dublint, mint úti célt az Erasmus program kereteiben. Ha nem nyáron utazol, akkor sapkát és sálat a nagykabátod mellé ne felejt el magaddal vinni.

Arra érdemes készülni, hogy a szállás az év minden szakában elég drága, nem csak a Szent Patrik Nap hetében.



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!