Disszemináció Berekfürdőn a Református Oktatási Intézmények Országos Konferenciáján

A református köznevelési intézmények vezetőit, a fenntartók képviselőit intézményvezetői konferenciára hívta össze a református zsinat 2019 február 6-7-ig Berekfürdőre.

A konferencia egyik legfontosabb célja többek között az új, modern és hatékony oktatási módszerek, eszközök és pályázatok ismertetése.

A konferencia helyszíne: Megbékélés Háza Református Konferenciaközpont – 5309 Berekfürdő, Berek tér 19. volt. A közel 400 résztvevő egy izgalmas listáról választhatott a csütörtöki munkanapon, melynek egyik állomása volt a Szilády Áron református Gimnázium és Kollégium - Első Lépés erasmus projektjének ismertetője, feladatbankjának bemutatása.

A bemutatót Varga Judit projekt menedzser és Csányi Ágnes pályázatban kiutazott pedagógus vezette. A közel 20 fő résztvevő érdeklődve hallgatta a beszámolót, egyikük sem hallott az Erasmus Pályázati lehetőségről eddig. A visszajelző kérdőíven 9 -re értékelték egy 10-es skálán a bemutatott program és feladatok hasznosságát.

Egy héttel ezt megelőzően 2019 február 2-án az iskola saját tantestületének tartott saját intézményi szinten hasonló beszámolót Varga Judit és Csányi Ágnes az Első Lépés Erasmus Projektről, biztatva a kollégákat hasonló utazás vállalására, saját külföldi tapasztalatszerzésre és a létrehozott feladatbank használatára. Itt a visszajelző kérdőívek alapján 9,2-re értékelték a beszámoló és hallottak hasznosságát 10-es skálán a résztvevők.

Kiskunhalas 2019.02.09Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!