Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Bíró Emőke

matematika, informatika
emoke.biro@szilady.net

Bemutatkozás

A kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem matematika-informatika karán diplomáztam 2009-ben, majd hazatértem szülőföldemre, Székelyföldre, és ott kezdtem tanári pályafutásomat egy szakközépiskolában.

Életemben a nagy változás 2010. márciusában történt. Általános iskolai matematika tanárom ekkor már 10 éve tanított a Sziládyban, és megkeresésére igent mondva vettem át az ő helyét 2010 szeptemberétől a gimnáziumban. Még abban a tanévben felkértek osztályfőnökségre, így lettem a „BombaBések” osztályfőnöke 2011-2019 között.

A matematika tanítása mellett szívügyemnek tekintem, hogy tanítványaim megismerjék a Kárpát-Medence természeti szépségeit, épített örökségét, kultúráját, ennek érdekében számos túrát és honismereti kirándulást szervezek.

Hivatámosat Böjte Csaba atya gondolatai fejezik ki számomra legtalálóbban: „ A hivatásoddal együtt járó kemény munkád fizetsége, hogy láthatod előre jutni, kibontakozni a rád bízottakat. Ez olyan tiszta öröm, mely mérhetetlenül édesebb, mint a másoktól bűnös módon elvett vagyonban dúskálni vagy illékony uralmaddal ágálni. ”


Üzenet küldése
tanár reál informatika matemetika


Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek