Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Csapó Angéla

angol

Bemutatkozás

Amikor középiskolásként azon gondolkoztam, hogy mit kezdjek az életemmel, olyan pályát akartam választani, aminek van értelme, és amivel jó ügyet szolgálhatok.

25 éve vagyok tanár. Tanulmányaimat a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, illetve a Pécsi Tudományegyetemen végeztem.

Szeretek tanítani és fontos számomra, hogy jól végezzem a munkámat. Nyitott, gondolkodó ember vagyok, igyekszem szakmailag folyamatosan megújulni. Sokat olvasok, főleg szépirodalmat, magyarul és angolul egyaránt.

Gondolkodni, tudást szerezni, idegen nyelvet használni öröm. Az is az, ha erre a tanítványaimat sikerül ráébreszteni.

Osztályfőnökként minden gyerekre oda akarok figyelni, és egy olyan közösség az álmom, ahol mindenki fontos. Szeretném meglátni mindenkiben a jót, és segítséget adni, hogy ezt a gyerekek is felfedezzék magukban és egymásban. Segíteni szeretnék abban is, hogy ráébredjenek az erősségeikre, és megtanulják a legtöbbet kihozni magukból.


Üzenet küldése
angol


Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek