Hazai Rita

német

hazai.rita@szilady.net

Pedagógiai pályámat 2003-ban kezdtem. Az iskolai óráim mellett aktívan részt vettem a felnőttképzési oktatásban is. 2013 óta tanítok a KRK Szilády Áron Református Gimnáziumban.

Egy 9 éves és egy 4 éves kislány édesanyja vagyok, velük szerzett tapasztalataim sokat segítenek a pedagógusi munkámban. Szabadidőmben a családommal kirándulok, sportolok, nagyon szeretem a népzenét és a néptáncot.

Tanóráimon mindig az a célom, hogy a diákjaim jól érezzék magukat, ne izguljanak, mindig tudják, hogy mire számíthatnak. Meggyőződésem, hogy nyugodt, jó hangulatú közegben sokkal jobban tudnak teljesíteni, és biztosabban tudják megmutatni tudásukat, tehetségüket.

Osztályfőnökként az a célom, hogy egy összetartó, egymást segítő közösséget kovácsoljak kollégáim segítségével leendő diákjaimból, hiszen nyolc évet fognak itt eltölteni. Szeretném, ha felnőttként örömmel gondolnának vissza egykori iskolájukra, tanáraikra.

 

"A boldog gyerek a helyes nevelés bizonyítéka. A tanár legnagyobb sikere, ha elmondhatja, a gyerekek úgy dolgoznak, mintha ő a világon sem volna!" (Maria Montessori)

tanárok

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!