Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Nagy-Kálóziné Paska Andrea

biológia, földrajz
andrea.paska@szilady.net

Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetemen végeztem 2000-ben biológia-földrajz szakon. Az egyetem elvégzése után kezdtem el tanítani ebben a gimnáziumban, ahol magam is végeztem. Az első évtől kezdve tanítom a biológia tagozatos tanulókat. Büszkén mondhatom, hogy többen bekerültek az orvosi egyetemre. A labor adta lehetőségeket kihasználva nagyon sok, tananyaghoz kapcsolódó kísérletet tudunk elvégezni. Emellett a Szegedi egyetem több karával építettünk ki kapcsolatokat, így módunk van betekintést nyerni az egyetemen folyó oktatásba. A gyerekektől a pontos, precíz munkát várom el.

Eddig két osztálynak voltam az osztályfőnöke. Nagy hangsúlyt fektetek a gyerekek lelki gondozására, az önismeretre és a sikeres pályaválasztásra. Fontos számomra, hogy minél összetartóbb, egymásra odafigyelő közösséget alakítsak ki.


Üzenet küldése
biológia tanár földrajz


Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek