Tóbiás Zoltánné

matematika, fizika

erika.tobiasne@szilady.net

1999-ben végeztem Szegeden a József Attila Tudományegyetemen matematika és fizika szakos középiskolai tanárként. Egy évet dolgoztam egy szakközépiskolában Szegeden, majd 2000-ben megszületett gyermekem. Családommal Kisszálláson élek. 2002-ben Kiskunhalason folytattam tanári pályámat, 17 évet dolgoztam egy helyi középiskolában, szeptembertől tanítok a gimnáziumban.

Szívügyemnek tekintem a természettudományos tantárgyak népszerűsítését. Szeretném, hogy diákjaim megismerjék és megértsék a matematika és a fizika tantárgy szépségeit. Célom, hogy tanítványaim biztos alapokkal rendelkezzenek az érettségi vizsgákon és a továbbtanulásban.

Fontosnak találom a tantárgyiság mellett az iskola közösségi életét, egy élhető iskolában könnyebb a munka és a tanulás is. Eddigi pályám során 16 évig voltam osztályfőnök, szeretem ezt a feladatkört és egy kicsit árvának érzem magam e nélkül.

Számomra az igazi elégedettséget az jelenti, hogy amikor volt tanítványaimmal találkozom, ők örömmel mesélnek, és hálásak akár a megszerzett tudásért, akár az együtt töltött évekért.

fizika matematika

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!