Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Tóbiás Zoltánné

matematika, fizika

Bemutatkozás

1999-ben végeztem Szegeden a József Attila Tudományegyetemen matematika és fizika szakos középiskolai tanárként. Egy évet dolgoztam egy szakközépiskolában Szegeden, majd 2000-ben megszületett gyermekem. Családommal Kisszálláson élek. 2002-ben Kiskunhalason folytattam tanári pályámat, 17 évet dolgoztam egy helyi középiskolában, szeptembertől tanítok a gimnáziumban.

Szívügyemnek tekintem a természettudományos tantárgyak népszerűsítését. Szeretném, hogy diákjaim megismerjék és megértsék a matematika és a fizika tantárgy szépségeit. Célom, hogy tanítványaim biztos alapokkal rendelkezzenek az érettségi vizsgákon és a továbbtanulásban.

Fontosnak találom a tantárgyiság mellett az iskola közösségi életét, egy élhető iskolában könnyebb a munka és a tanulás is. Eddigi pályám során 16 évig voltam osztályfőnök, szeretem ezt a feladatkört és egy kicsit árvának érzem magam e nélkül.

Számomra az igazi elégedettséget az jelenti, hogy amikor volt tanítványaimmal találkozom, ők örömmel mesélnek, és hálásak akár a megszerzett tudásért, akár az együtt töltött évekért.


Üzenet küldése
fizika matematika


Legfrissebb híreink

2021-01-15 16:14:25

Virtuális tárlat a Sziládyban

Komoly művészeti képzés folyik a református gimnáziumban. Sziládys diákok alkotásaiból állítottuk össze virtuális tárlatunkat.

Bővebben
További hírek