Szilády Kupa - 2023

A Szilády Gimnázium csapata nyerte meg a kispályás labdarúgó tornát.

2023. január 20-án és 21-én rendezték a 15. Szilády Kupát nyolc csapat részvételével.  Gratulálunk az eredményes labdarúgóknak, köszönjük a csapatok részvételét, a szervező és lebonyolító diákok és tanárok munkáját, valamint szponzoraink támogatását!
A győztes csapat tagjai: Fenyvesi Bálint, Juhász Döme, Acsai Botond, Kőrösi Dániel, Szuromi Vajk, Vojnics-Rogics Levente, Benyó Gergely, Mike Dávid, Hajma András, Német Gergő, Szabó Levente, Mihály Csongor. Edző: Zákány Sándor. A torna főszervezője Tóth Ferenc volt.

"Büntetőpárbajban dőlt el a XV. Szilády Kupa sorsa. Ahogy azt pénteken megjósoltuk, a Kecskeméti Katona József Gimnázium jelentkezett be au első helyért, ám ezt nem szerezhette meg ezen a szombat délutánon. A Szilády Áron Református Gimnázium a szurkolók támogatásával bebizonyította, hogy a Szilády Iron a legerősebb hazai. A halasi középiskolák közül a címvédő Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium a dobogó harmadik fokára állhatott fel, a KSZC Dékáni Árpád Technikuma a hatodik, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Technikum a nyolcadik helyen zárt." HALASMÉDIA
Menetrend, eredmények, minden információ itt...

Teljes cikk...
Csapatok...
Fényképek...
A tornagyőztes sziládys gól...

 Lehet, hogy egy kép erről: 11 ember, álló emberek és belső tér



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!