Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tájékoztató a kompetenciamérésről

Archivált tartalom! Megtekintés: 978

Május 27-én a 6. 8. és 10. évfolyamon kompetenciamérés lesz.

A kezdési időpont: 8 óra. (Iskolába érkezés a szokott időben). A mérés napja tanítási napnak minősül, amelyet az érintett tanulók a mérésben való részvétellel teljesítenek. További kötelező tanórai foglalkozás számukra nem lesz. A megoldáshoz vonalzóra, számológépre, és tollra lesz szükségük a tanulóknak. Tízórait ajánlott hozni!

A tanulói kérdőív: a felmérés része egy tanulói kérdőív, melyet minden tanuló kap. A kérdőívet a tanuló a szüleivel együtt, otthon töltse ki, majd legkésőbb a teszt megírását követő napon hozza vissza az iskolába, és adja át az osztályfőnökének! A kérdőív kitöltése nem kötelező, de nagyban segíti a pontosabb helyzetfelmérést, ezért kérjük, hogy töltsék ki és küldjék vissza azokat. 

Tájékoztatás a szülők számára a kompetenciamérésről letölthető az alábbi linkre kattintva!
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek