Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kezdődik a tanév

Archivált tartalom! Megtekintés: 1625

Figyelem, a tankönyvátvétel időpontjai megváltoztak! 2015. szeptember 1-jén (kedd) 21 osztály kezdi meg tanulmányait a református gimnáziumban. A jövő héten kezdődik a gólyatábor és a tankönyvosztás, sor kerül a javító és osztályozó vizsgákra is.

Folyamatosan készül a diákok órarendje. Ezt majd a digitális naplóban lehet megtekinteni.  A tanévnyitó istentisztelet 2015. augusztus 31-én (hétfőn) 16 órakor kezdődik a református templomban. Előtte az osztályok a gimnáziumban találkoznak 15.15 órakor. Az induló osztályoknak a díszteremben lesz gyülekező aznap 15 órakor.

Tanulásmódszertan - hogy jól kezdődjön a tanév...

 

 A tankönyvek átvételével kapcsolatos tudnivalók 2015/2016-os tanévben:

1.    Tankönyvek átvételéhez ki kell tölteniük 2 példányban ÁTADÁS-ÁTVÉTELI jegyzőkönyvet a 8. A termében Pethő Anita lesz a segítségükre.
2.    A kitöltött papírokkal, számlával együtt a pincében vehetik át a tankönyveket.
3.    A számlák befizetési határideje 2015. szeptember 15.
4.    Az ÁTADÁS-ÁTVÉTELI jegyzőkönyv egy már az iskola képviselője által aláírt példányát Önök megtartják, a másik példányt a tankönyvek átvételekor az iskola részére átadják.
5.    Az átvett könyveket még helyben egyeztessék a számlán szereplő tankönyvlistával. Észrevételeiket feltétlenül jelezzék! Köszönjük megértésüket, segítségüket a gyorsabb ügyintézés érdekében!
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek