Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Zrínyi Matematikaverseny

Archivált tartalom! Megtekintés: 981

A kecskeméti Matematikában Tehetséges Gyerekekért Alapítvány szervezi meg minden évben a Zrínyi Ilona Matematikaversenyt immár 15 éve, a Kárpát-medencében magyarul tanuló 2-12. osztályos diákok számára.

A tesztverseny nagy ismertségnek és népszerűségnek örvend, mutatja ezt az évről évre növekedő versenyzők száma is, mely idén meghaladja a hatvanezret.  Bács-Kiskun megyében 12 város 18 iskoláját kérték fel a verseny megszervezésére, így gimnáziumunk ma 329 diáknak biztosított lehetőséget a verseny megírására, 2-6. évfolyamig. (A „nagyok”, azaz a 7-12 évfolyam versenyének helyszíne a Bibó István Gimnázium volt.) A saját elért pontszámát minden diák február 25.-től tekintheti meg a kapott kóddal a MATEGYE honlapján (www.mategye.hu). A megyei eredményhirdetésre a Kecskeméti Református Általános Iskolában kerül sor.  

Legfrissebb hírek: Varga Lucát és Klem Zsoltot, illetve Éderné Berger Teréziát és Klemné Lipka Dorottyát behívták a Zrínyi Ilona Matematikaverseny eredményhirdetésére részletes eredmények később...


Fényképek...
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek