Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egészséges életmódnap - 2016

Archivált tartalom! Megtekintés: 710

15. alkalommal rendezték meg a gimnáziumban az érdekes és tartalmas egészségprogramot, 2016. március 23-án.

2016 március 23-án szerdán. Az idei év mottója: Alakítsunk ki JÓ szokásokat! Mivel több tanár kolléga is komoly egészséges életreform átalakuláson ment át, igyekeztek jó példát adni a diákoknak. Újdonságként indult tehát Somogyvári Rita ötlete alapján, hogy az aulában szünetekben Mit főztek ki a tanárok? címmel bio látványkonyha üzemelt tanár séfekkel. Itt Brinkus Helga protein palacsintát, Péter Mariann maláj kaftát, Nagy-Káloziné Paska Andrea zabkekszet étcsokoládéval és Somogyvári Rita qunioa fasírtot készített a diákok szeme láttára, melyből természetesen jutott kóstoló minden érdeklődőnek! A könyvtárban folyamatosan a HEFI munkatársai várják a diákokat, felnőtteket mérésekkel - testzsír, tüdő teszt (cigarettázás nyomai) vércukor, vérnyomás ellenőrzés, dietetikus személyes tanácsok! Nap végén kreatív mozgás, elefánt foci, amőba futás és lassúsági bicaj verseny volt az évfolyamok között, illetve aerobic az udvaron a fiatalabb évfolyamoknak. Természetesen továbbra is szerepelt a programok között drogprevenció, dohányzás és alkohol veszélyei, biztonságos közlekedés, közösségépítés, önismeret fejlesztés, BOLDOGSÁGFAL, természetes gyógymódok Kovács Karolina természetgyógyász segítségével, valamint szexuális felvilágosítás, testismeret és grafológia előadások! A teljes tanári kar aktív részvétele mellett a rendezvény főszervezői Csányi Ágnes, Sinka Ildikó és Somogyvári Rita voltak.

Az évfolyam kreatív mozgás versenyek eredményei alapján nyertes a 10.C és 11.A. Gratulálunk! A nyereményük egy-egy közös osztály mozilátogatás, egy maguk választotta filmet tekinthetnek meg!
10.C-19 pont, 10.A-17 pont, 10.B-16 pont
11.A-22 pont, 11.B-17 pont, 11.C-13 pont


Fényképek...
Riportok...
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek