Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Osztályok az osztályért

Archivált tartalom! Megtekintés: 622

A program neve, amelyet ez az alapítvány kezdeményezett, és amelybe a megkeresésükre mi is beszálltunk már tavaly is, az "OSZTÁLYOK AZ OSZTÁLYOKÉRT" nevet viseli. Az igen kifejező cím alatt annyit történik, hogy középiskolai önkéntes diákok által készített dekorációkkal díszítik fel a gyermek- és csecsemőosztályokat advent időszakára. Minden gyermekosztályt, akik ezt kérik, hogy elviselhetőbb legyen nekik az ünnepek alatti kényszerű bent fekvés.

"Iskolánk tavaly óta szoros kapcsolatot ápol a "Korábban Érkeztem" koraszülötteket segítő alapítvánnyal. Az alábbi linken http://korabbanerkeztem.hu/hu/osztaly-az-osztalyert-program tájékozódhatnak bővebben a programról.

Sziládys videó a programról...

Más iskolákban ez délutáni szakkör jelleggel valósul meg, mi ezt a hittanórák keretében tudjuk megtenni (hiszen ez egy fontos misszió), ami később elszámolható a diákjainknak az önkéntes szolgálathoz is. A díszek elkészülte után az alapítvány egyik tagja eljuttatja azokat a kórházakba, sőt fel is díszíti őket. A dekorációba szívünket-lelkünket beletesszük, és kívánunk ezzel sok erőt és kitartást minden kis betegnek."
Legfrissebb híreink

További hírek