Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Pesten járt a Szilády 9.d osztálya

Archivált tartalom! Megtekintés: 809

Május 20-án, péntek reggel indultunk vonattal, a kiskunhalasi vasútállomásról. Az út nagyon jó hangulatban telt, az a röpke két óra gyorsan elszállt.


Miután beértünk Budapestre, elfoglaltuk a szállásunkat és utána kezdődtek a programok. Elmentünk a Fővám térre, majd sétáltunk a Váci utcán. Utána elmentünk a WestEnd City Centerbe egy kicsit plázázni. Ezután visszaérkeztünk a szállásra, és indultunk a Madách Színházba,  ott megnéztük a Nyomorultak c. darabot. Miután vége lett a darabnak, még egy éjszakai séta belefért a Dunaparton, aztán nyomás vissza a koleszba. Másnap reggel  9 óra körül kezdődtek a programok. Elmentünk enni valamit a városba, majd a Nemzeti Múzeumot látogattuk meg. Utána tettünk egy sétát a Budai várnegyedben, és megnéztük a Sándor-palota őrségváltását is. Dél körül átmentünk a Margit-szigetre, és ott sétáltunk egy kicsit. A zenélő szökőkút nagyon látványos volt. A programok után 2 óra körül visszamentünk, és kiköltöztünk a kollégiumból, majd a Keleti pályaudvarról hazautaztunk. A két nap alatt rengeteget utaztunk metrón és villamoson így egy kicsit megtapasztalhattuk a pesti életformát. Egy tartalmas és nagyon  jó osztálykirándulást tudhattunk a hátunk mögött, mindannyian fáradtan és sok élménnyel gazdagodva értünk haza.
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek