Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szalagavató - 2017

Archivált tartalom! Megtekintés: 1974

A  Szilády Áron Református Gimnázium szalagavatója nyitotta a 2017-es báli szezont Kiskunhalason 2017. január 6-án. Ez volt az iskola jubileumi 20. szalagavatós rendezvénye.

"A végzősök az érettséget szimbolizáló szalagot a gimnázium dísztermében kapták meg, ezt követően pedig a Városi Sportcsarnokban folytatódott az ünneplés. A három végzős osztály tagjai a hagyományoknak megfelelően a szalagfeltűzést követően közösen vonultak át a díszteremből a Kossuth utcai sportcsarnokba, ahol a meghatódott rokonok és családtagok már nagyon várták, hogy megcsodálhassák a fiatalok hónapok óta gyakorolt táncait. Az est során a publikum láthatott indiántáncosokat, matrózokkal incselkedő fiatal hölgyeket és egy igazi roma tánc show-t is. A végzősök hosszú hónapokat töltöttek a koreográfiák elsajátításával, jutalmuk pedig szűnni nem akaró vastaps volt. Persze nem hiányozhattak a bálról a már klasszikusnak számító táncok sem. Az évfolyamtáncok között palotást és két keringőt is láthattak a jelenlévők. Nincsen sziládys szalagavató évfolyamének nélkül. A könnyeikkel küzdő végzősök ezúttal Caramel dalát, a Szállok a dallal című slágert adták elő. Ezzel köszönték meg családtagjaiknak a sok támogatást, tanáraiknak az eddigi kitartó munkát, osztálytársaiknak pedig  a sok kellemes, együtt töltött percet."
Szöveg: Szőri Attila
Forrás: HALASMÉDIA

Videók hamarosan...

Teljes cikk....

Fényképek...

 
Legfrissebb híreink

További hírek