Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Érettségi - 2017

Archivált tartalom! Megtekintés: 1434

A Szilády Áron Gimnázium végzős osztályai sikeres érettségi vizsgát tettek.

A FOT (osztályfőnök: Nagy Anikó) diákjai kezdték 2017 június 19-én a  szóbeli érettségi vizsgákat, majd a 12.a (osztályfőnök Zseni Zsófia), 12.b (osztályfőnök: Szemerédiné Gömböcz Mariann) és a 12.c (osztályfőnök Váczi Marianna) diákjai érettségiztek nagyon szép eredménnyel. Az utolsó érettségiző osztály június 30-án kapta kézhez a kék kis könyvecskét. Sokan tettek emelt szintű érettségi vizsgát és az elmúlt évekhez képest örvendetesen növekedett az előrehozott vizsgázók száma is. A felvételi ponthatárokat  július 26-án hozzák nyilvánosságra.

 

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek