Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Színháztörténeti vetélkedőn a Sziládysok

Archivált tartalom! Megtekintés: 670

A Nemzeti Színház Bánk bán elnevezésű országos színháztörténeti vetélkedőjén a sziládysok  a 6. helyen végeztek.

A Nemzeti Színház Bánk bán elnevezésű színháztörténeti vetélkedőjén a sziládysok  bejutottak az országos döntőbe, amelyet június 2-án rendeznek. Három internetes forduló előzte meg a döntőbe jutást, ahol 62 csapat mérte össze erejét határainkon innen és túl.  A Teátristák csapatának tagjai: Bata Viola, Gáspár Mirella, Ilovai Noémi, Krizsán Laura a 10. humán tagozatból.
 
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek
Olvastad már?
A Szilády megújult oktatási rendjéről

Iskolánk fő feladata a továbbtanulásra való felkészítés. Ennek sikerét mutatja iskolánk tanulóinak 4,54-os tanulmányi átlaga (részletesen lásd itt), valamint az, hogy felvételre jelentkező diákjaink 87,2 %-át vették fel az általuk megjelölt helyre...


Kövess minket a Facebookon is!