Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Vidám vizes tanévzárás és Hősök tere program

Megtekintés: 206

2017. június 15-én, az utolsó tanítási napon szokás szerint a strandon búcsúzott a Szilády Gimnázium diákság a tanévtől.

Ezt megelőzően reggel a diákok a Hősök tere program keretében egy tréningen vettek részt, melyet diákok tartottak diákoknak és amely a nyár veszélyeire hívta fel a figyelmet. A programot Harnóczi Hajnalka tanárnő szervezte. 11 órától a strandon játékos vizes vetélkedők keretében mérték össze a tudásukat a diákok. A győztes csapat a 11.b osztályból a "Beasts" csapata lett. A játékos vetélkedőt Adorján Zalán és segítői bonyolították le. A program végén Varga Judit igazgatónő hirdette ki a  végeredményt és köszönte meg a segítők munkáját.

Legfrissebb híreink

2017. június 25.

Tanévzáró - 2017

2017. június 25-én, vasárnap délután osztották ki a református gimnáziumban a bizonyítványokat, majd az iskola diáksága és a tantestülete közösen vonult át a református templomba, ahol 16 órától kezdődött a tanévzáró istentisztelet.

Bővebben
További hírek
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Rendben