Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kutatók éjszakája

Archivált tartalom! Megtekintés: 789

Ismét megrendezésre került a népszerű program 2017. szeptember 29-én, 18 órától a gimnáziumban.

"Pénteken, a Kutatók éjszakáján számos érdekes programmal várták az érdeklődőket a halasi református gimnáziumban is. A Kutatók éjszakája célja a fiatalok között népszerűsíteni a tudományokat, a kutatói pályát. A kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnáziumban 18 órától 21 óráig várták a fiatalokat, a programok között szerepelt egyebek mellett szappanfőzés, világító tollaslabdajáték, tűztornádó kísérlet, gipszkristályok növesztése, vulkánkitörés modellezése, kincses park, lego robot, mezítlábas ösvény, kisállat kvíz, Harry Potter-képző, gyógynövényismeret és sok más érdekes program." /Forrás: BAON/

KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.

Fényképek....
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek