Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szilády az első labdarúgásban

Archivált tartalom! Megtekintés: 462

A Református Középiskolák Országos Férfi és Női Teremlabdarúgó Bajnokságán a Szilády Gimnáziuma fiú labdarúgó csapat 1. helyezést ért el, a lány labdarúgó csapat 6. helyen végzett.

A Református Középiskolák Országos Férfi és Női Teremlabdarúgó Bajnokságán a Szilády Gimnázium lány labdarúgó csapata 6., a fiú labdarúgó csapat 1. helyezést érte el. Csorba Vivien a torna gólkirálynői címét kapta meg.
A lánycsapat tagjai:  Kardos Réka, Kulcsár Petra, Tóth Vivien, Szabadi Liza, Zsubi Petra, Szász Hanga, Szakál Petra, Ficsor Rebeka, Mészáros Lilla, Csorba Vivien, Horváth Klaudia.

A fiúcsapat tagjai: Ács Gergely, Bartalos Tamás, Kaszap Attila, Nagy Dániel, Simon Márk, Angeli Tamás, Faddi Dávid, Palásti Levente, Dusnoki András, Vincze Gergő, Molnár Péter, Suhajda Merlin.

A csapatokat két testnevelő Péter Attila és Zákány Sándor is elkísérték Mezőtúrra.

KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.

 

KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek