Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Szilády az első labdarúgásban

Archivált tartalom! Megtekintés: 405

A Református Középiskolák Országos Férfi és Női Teremlabdarúgó Bajnokságán a Szilády Gimnáziuma fiú labdarúgó csapat 1. helyezést ért el, a lány labdarúgó csapat 6. helyen végzett.

A Református Középiskolák Országos Férfi és Női Teremlabdarúgó Bajnokságán a Szilády Gimnázium lány labdarúgó csapata 6., a fiú labdarúgó csapat 1. helyezést érte el. Csorba Vivien a torna gólkirálynői címét kapta meg.
A lánycsapat tagjai:  Kardos Réka, Kulcsár Petra, Tóth Vivien, Szabadi Liza, Zsubi Petra, Szász Hanga, Szakál Petra, Ficsor Rebeka, Mészáros Lilla, Csorba Vivien, Horváth Klaudia.

A fiúcsapat tagjai: Ács Gergely, Bartalos Tamás, Kaszap Attila, Nagy Dániel, Simon Márk, Angeli Tamás, Faddi Dávid, Palásti Levente, Dusnoki András, Vincze Gergő, Molnár Péter, Suhajda Merlin.

A csapatokat két testnevelő Péter Attila és Zákány Sándor is elkísérték Mezőtúrra.

KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.

 

KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek