Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

OKTV sikerek

Archivált tartalom! Megtekintés: 797

A  Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny döntőjében történelem és biológia tantárgyból szép sikerek születtek.

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny az egyik legnagyobb presztizsű megmérettetés a középiskolás diákok számára a 11-12. évfolyamon. A legkiválóbban teljesítő versenyzők számos felvételi plusz ponttal gazdagodhatnak. A történelem OKTV országos döntőjében Kiss-Pető Apor  (12.c) a  13. helyen végzett. A versenyen több mint 3000 diák indult. Apor felkészítő tanára Dr. Szabó Ferenc tanár úr volt.
A biológia OKTV országos döntőjében  Tóth Kata (11.a) a 41. helyen végzett. A versenyen országosan több mint 1800 diák indult. Katát Nagy-Kálóziné Paska Andrea tanárnő készítette fel a megmérettetésre.
Gratulálunk!
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek