Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egészségnap-2018

Archivált tartalom! Megtekintés: 619

2018. április 21-én tartotta a református gimnázium az egészséges életmódot propagáló rendezvényt. 

A remek napsütéses időben benépesült a gimnázium sportudvara és sportpályája. A diákok számos mozgásformát próbálhattak ki, volt sorverseny, kosárlabda, röplabda, foci, floorball, kerékpározás, jóga és a kültéri kondiparkban is próbára tehették ügyességüket az érdeklődők. Az osztályok drogprevenciós előadáson, közösségépítő és pályaorientációs foglalkozáson, szexuális felvilágosításon, az egészséges étkezést bemutató programon és egészségszűrésen is részt vehettek. A programot Városi Ferenc (Astron) és Kurdics Mihály előadásai, valamint egy finn oktatás-marketinges-énekes Lévi és Jánosi Ferenc ifjúságvédelmi szakember fellépése színesítette.  Az egészségnap főszervezője Csányi Ágnes tanárnő volt. Köszönjük az előadók, segítők és szervezők munkáját.

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek