Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Országos bajnok lett a Szilády

Archivált tartalom! Megtekintés: 356

Telki volt a házigazdája az OTP Bank Bozsik-program hagyományos tanévzáró fesztiváljának és a középiskolás bajnokság, a Fair Play Cup döntőjének.

Ott volt a mezőnyben a Szilády Áron Református Gimnázium III. korcsoportos csapata, Csillag István vezetésével. A lányok nagyot játszottak ezen a szombaton, 28 rúgott és 1(!) kapott góllal lettek a legjobbak. Ráadásul több különdíjat is bezsebelt a csapat, amely a legtöbb és a leggyorsabb gólt szerezte. Dekázásban Kuklis Dorina volt a legeredményesebb, valamint ő lett a gólkirálynő is 16 találattal. - Kimondhatatlanul büszke vagyok rájuk! Köszönöm lányocskák ezt a szenzációs napot- írta a közösségi oldalon Csillag István edző. /Halasmédia/

Cikk a Halasmédián...
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek