Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Országos bajnok lett a Szilády

Archivált tartalom! Megtekintés: 243

Telki volt a házigazdája az OTP Bank Bozsik-program hagyományos tanévzáró fesztiváljának és a középiskolás bajnokság, a Fair Play Cup döntőjének.

Ott volt a mezőnyben a Szilády Áron Református Gimnázium III. korcsoportos csapata, Csillag István vezetésével. A lányok nagyot játszottak ezen a szombaton, 28 rúgott és 1(!) kapott góllal lettek a legjobbak. Ráadásul több különdíjat is bezsebelt a csapat, amely a legtöbb és a leggyorsabb gólt szerezte. Dekázásban Kuklis Dorina volt a legeredményesebb, valamint ő lett a gólkirálynő is 16 találattal. - Kimondhatatlanul büszke vagyok rájuk! Köszönöm lányocskák ezt a szenzációs napot- írta a közösségi oldalon Csillag István edző. /Halasmédia/

Cikk a Halasmédián...
Legfrissebb híreink

2019-04-17 11:48:20

Németországban jártak a sziládysok

Április első hetében gimnáziumunk 27 tanulója Németországba utazott, hogy részt vegyen a kronachi Kaspar Zeuß Gimnázium és a Szilády Áron Gimnázium diákcsere programján.

Bővebben
További hírek